Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu , insana ve çevreye saygıyı ilke edinen , mutlu bir çalışma ortamı ile , idareci ,öğretmen ve öğrenci başarılarıyla mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline gelmek.

Misyon: Milli, ahlaki ve manevi değerlere bağlı , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve en önemlisi geleceğini planlı bir şekilde düşünen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen Okullararası Satranç Turnuvası Biriciliğini 4/B Sınıfından Evren YARDIMCI kazanmıştır.

Saatler: 08:20-14:10
Isınma: KALORİFER (KÖMÜR)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Tel 04725112219

WEB - https://diyadincumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - 14 Nisan Mahallesi Diyadin/AĞRI

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz 14 Nisan Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - 14 Nisan Mahallesi Diyadin/AĞRI

Ulaşım Şehir içi servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz İl Merkezine 67 km uzaklıktadır.Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl Merkezine her gün servis bulunmaktadır.